Duel pentru locul 3 in Cupa Africii: Tunisia - Nigeria

Analiza meciuri

Tunisia - Nigeria

Pierzatoarele semifinalelor Cupa Africii pe Natiuni, Tunisia si Nigeria se vor intalni in aceasta seara pentru a stabili a treia pozitie a competitiei.

Tunisia

Tunisienii au incheiat cele 90 minute ale intalniri cu Senegal, din sferturile de finala, la egalitate 0-0. Insa au ratat finala in prelungirile partidei prin autogolul fundasului lui Gent, Dylan Bronn. De mentionat este si faptul ca adversarii au ratat un penalty, in minutul 81 al partidei. Amintim ca in fazele precedente Tunisia a eliminat Ghana in urma loviturilor de departajare si Madagascar, cu scorul de 3-0.

Nigeria

A intalnit favorita competitiei Algeria in faza semifinalelor, dar au toate motivele de a fi dezamagiti pentru ratarea finalei. Dupa ce algerienii au reusit sa intre in avantaj printr-un autogol, pe finalul primei reprize, in minutul 72 experimentatul atacant nigeria, Odion Ighalo restabilea egalitatea din penalty. Cu toate acestea eforturile au fost in zadar, deoarce minutul 90+5 marcat golul decisiv, 2-1 pentru Algeria. Nigeria a depasit Camerun si Africa de Sud in fazele precedente si cu siguranta spera victorie in aceasta seara, mai ales ca se afla si in pozitia de favorita.

{{notification_msg}}