Duel pentru calificarea in semifinala

Analiza meciuri

Bayer Leverkusen- Werder Bremen

Era de asteptat ca gazda acestui meci sa ajunga in sferturile de finala ale cupei, desi Bayer in editia trecuta nu a fost chiar grozava. O surpriza este Werder care in campionat nu se descurca foarte bine, fiind pe o pozitie in clasament la limita, pentru a ramane in Bundesliga. Daca tinem cont de toate competitiile, Bayer are o serie de 7 meciuri fara infrangere si nu a mai fost invinsa de aproape  doua luni, iar Werder are un joc variabil, pierzand weekend-ul trecut. In ultima intalnire din campionat intre aceste doua echipe, scorul a fost 3-0 pentru cei din Leverkusen, meciul disputandu-se in Bremen. Va fi dificil pentru Werder, tinand cont ca nu a mai invins din 2008 in deplasare la Leverkusen.

Bayer Leverkusen

Aceasta echipa se bate pe trei fronturi, dar cu siguranta isi doreste victoria, mai ales ca pleaca din postura de favorita si are avantajul  jocului de acasa. Are o serie de 7 meciuri consecutive fara infrangere, din care  4 victorii si 3 egaluri. Prima remiza din aceasta serie a fost cu Barcelona in Liga Campionilor. In Cupa a avut parte de adversari slabi cotati si nu este de mirare ca a adunat 3 victorii la rand. Totusi nu va fi chiar un meci usor, tinand cont ca etapa trecuta  a primit vizita celor de la Bayern Munchen. S-a  vazut ca are asteptari mari de la aceasta editie a Cupei, deoarece antrenorul Schmidt i-a trimis in teren aproape pe cei mai buni jucatori, meciul trecut cu Unterhaching. Asta inseamna ca nu vor fi multe schimbari in primul 11, Mehmedi si Hilbert fiind posibil sa intre chiar din primul minut.

Werder Bremen

Este o surpriza placuta in ceea ce priveste meciurile din Cupa, dar in campionat se confrunta cu probleme mari, unde duc o lupta grea pentru mentinerea in Bundesliga. In primele 3 meciuri din retur, a inceput cu o victorie cu Schalke, o remiza  cu Hertha si o infrangere dureroasa in fata celor de la Borussia M’gladbach, o echipa pe care a eliminat-o din Cupa. Acum cateva zile a pierdut cu 5-1 si a devenit echipa cu cele mai multe goluri primite in campionat. Are multe probleme cu accidentarile si de aceea a fost nevoita sa joace  la M’gladbach cu tineri precum Kleinheisler mijlocas si Guwara pe linia de fund. S-a simtit lipsa lui S. Gacia  care va reveni ca fundas stanga, iar Bartels va juca la mijloc cel mai probabil, ceea ce inseamna ca Werder Bremen va incerca sa obtina victoria. 

{{notification_msg}}