Duel interesant in Serie A: AC Milan - Torino

Analiza meciuri

AC Milan - Torino

In incheierea etapei cu numarul 15 din Italia, Serie A ne propune o intalnire intre AC Milan - ce ocupa a patra pozitie, si Torino - locul sase in clasament. Distanta de patru puncte de pe tabela cat si batalia pentru ocuparea unui loc ce asigura participarea in ligile europene, va face aceasta partida una tensionata. In ultimile patru etape, echipele au inregistrat rezultate identice - cate doua victorii, o remiza si o infrangere. Ambele dueluri ale sezonului trecut, intre AC Milan si Torino s-au terminat la egalitate.

AC Milan

Cu siguranta vor incepe aceasta etapa in intentia de a obtine o victorie, in special ca AC Milan se afla intr-o cursa directa cu Lazio pentru pozitia a patra, ultima care duce direct spre Champions League. In ultimile doua etape au obtinut o remiza in deplasarea de la Lazio si o victorie pe teren propriu cu Parma, in care au reusit sa intoarca situatia in favoarea lor dupa ce au fost condusi in prima repriza. Din lista jucatorilor accidentati figureaza fundasii Caldara, Musacchio, Romagnoli si mijlocasii Biglia si Bonaventura.

FC Torino

Din ultimile zece meciuri, FC Torino a inregistrat o singura infrangere, in intalnirea cu Parma de acum trei etape, pe teren propriu la scorul de 2-1. A urmat remiza alba din deplasarea de la Cagliari; victoria de pe teren propriu cu Genoa la scorul de 2-1, si victoria de saptamana aceasta din Cupa Italiei, in care au avut ca adversar pe cei de la Sudtirol. Antrenorul echipei, Walter Mazzari a folosit in meciul de Cupa o formatie improvizata cu un numar foarte mare de rezerve, lasand posibilitatea jucatorilor importati sa se odihneasca pentru acest meci. Cu toate aceste ne asteptam sa adopte o strategie ceva mai defensiva.

{{notification_msg}}