Duel interesant în Olanda: Feyenoord - Venlo

Analiza meciuri

Feyenoord - Venlo

Etapa cu numarul 14 a campionatului olandez de fotbal, ne propune pentru aceasta seara intalnirea dintre Feyenoord - ce ocupa a treia pozitie, si Venlo - de pe a opta treapta a clasamentului. Diferenta de 10 puncte inregistrata pe tabela, ii indreptateste pe cei de la Feyenoord sa fie marii favoriti ai acestei etape. Aceste doua echipe au remizat sezonul trecut la Feyenoord 1-1, iar Venlo a reusit victoria cu 1-0 acasa.

Feyenoord

Dupa victoria obtinuta in ultima etapa din derby-ul cu PSV, moralul celor de la Feyeenord cu siguranta este unul ridicat. Dar cu toate acestea inca ii desparte un numar de 10 puncte de fruntea clasamentului ocupat de PSV. Din cele doua infrangeri ale sezonului, ultima au suferit-o la sfarsitul lunii octombrie in deplasarea de la Ajax; ca apoi in meciurile ce au urmat sa inregistreze victorii atat in cele trei etape de campionat cat si una in Cupa. O doza suplimentara de incredere pentru aceasta partida le este oferita si de faptul ca sunt la o diferenta de sase puncte de Heracles, a patra clasata. In aceasta intalnire va absenta doar atacantul Jorgensen, datorita unei accidentari.

Venlo

Dupa ce sezonul trecut s-au luptat pentru supravietuire in Eredivisie, in urma celor 13 etape ale acestui sezon ocupa un onorabil loc opt. Venlo a ocupat o pozitie mult mai buna in partea de inceput a sezonului, insa doar o singura victorie in urma ultimilor patru etape i-a surclasat spre partea de mijloc a clasamentului. In penultima etapa au remizat pe teren propriu cu AZ Alkmaar 2-2, iar ultima intalnire au pierdut-o in deplasarea de la Heracles 4-1. De pe lista jucatorilor accidentati, Maurice Steijn nu ii are la dispozitie pe fundasul Dekker, mijlocasii Janssen, van Ooijen si atacantul Post Danny.

{{notification_msg}}