Duel in Spania: Real Sociedad - Celta Vigo

Analiza meciuri

Real Sociedad - Celta Vigo

Ocupantele pozitiilor 13 respectiv 15, din prima liga spaniola, incheie in aceasta seara etapa cu numarul 13. Am putea spune ca ambele echipe au dezamagit asteptarile acestui sezon, cu toate acestea Real Sociedad inca ar avea sanse pentru o calificare in ligile europene pana la final. La inceputul acestei luni s-au duelat in Copa del Rey, partida incheiata la egalitate 1-1.

Real Sociedad

Instabilitatea rezultatelor pozitive ii claseaza abia pe pozitia 13 in clasamnet, Real Sociedad adunand patru victorii, patru remize si tot atatea infrangeri. Supriza neplacuta cu care se confrunta in acest sezon este faptul ca nu au reusit sa castige nici un duel pe teren propriu. Cu toate acestea, cele 13 puncte obtinute in deplasare, ii claseaza ca fiind cea mai eficienta echipa din La Liga, in afara propriului teren. In ultima etapa au intalnit Levante in deplasare, duel castigat cu scorul de 3-1, dupa ce avantajul primei reprize a fost de partea gazdelor. Din lista jucatorilor accidentati se afla fundasii Zaldua, Navas si Elustando si mijlocasii Merino, Sangalli - iar Illarramendi este suspendat.

Celta Vigo

Dupa o serie slaba de sase jocuri fara victorie, in cele din urma au reusit acum trei etape sa obtina o victorie, si in acelasi timp cel mai bun meci al sezonului. Celta Vigo invingand pe teren propriu Eibar la scorul de 4-0. A urmat intalnirea din Cupa cu Real Sociedad, in care au remizat 1-1; iar in etapele urmatoare au scot un punct cu Betis in deplasare la scorul de 3-3. Ultima etapa au pierdut-o acasa cu Real Madrid la scorul de 4-2, iar dupa aceasta infrangere, lotul echipei a fost preluat de noul antrenor Portuguese Miguel Cardoso, care in trecut a antrenat pe francezii de la Nantes. Cardoso nu ii are la dispozitie pentru aceasta intalnire pe mijlocasii suspendati - Cabral si Mallo, iar mijlocasii Jensen si Lobotka sunt accidentati.

{{notification_msg}}