Duel în Spania: Rayo Vallecano - Eibar

Analiza meciuri

Rayo Vallecano - Eibar

Etapa cu numarul 14 din cadrul primei ligi spaniole de fotbal, ne prezinta un duel intre Vallecano - ocupanta penultimei pozitii a clasamentului si Eibar de pe 10. Oaspeti se afla la o diferenta de 11 puncte fata de adversara acestei runde, iar in ultimile trei etape au ramas neinvinsi. Ultimul duel dintre Vallecano si Eibar a avut loc in 2016 si s-a incheiat la egalitate 1-1.

Rayo Vallecano

Trece printr-o perioada dificila fiind la sase puncte de pozitiile din afara zonei retrogradarii, iar singura victorie din acest sezon a fost obtinuta in deplasarea de la Huesca; aceasta fiind si singura echipa sub Vallecano in clasament. In urma ultimior sase etape au inregistrat un singur punct, in urma remize cu Villarreal. Ultima etapa au pierdut-o in deplasarea de la Valencia, cu scorul de 3-0. Datorita cartonasului rosu primit in ultima etapa, fundasul Advicula Luis este suspendat, iar mijlocasii Kakuta Gael si Medran Alvaro sunt accidentati.

Eibar

Dupa ce au intampinat unele problele in startul acestui sezon, treptat au inceput sa isi imbunateasca jocul si rezultatele au aparut. Eibar urcand pana pe a 10 cea pozitie a clasamentului, dupa ce au punctat prin cinci victorii si trei remize. Recent au adunat o serie frumoasa, reusind in ultimile trei etape, doua victorii si o remiza. Au invins acasa Alaves cu scorul de 2-1, ca apoi in deplasarea de la Valladolid sa remizeze 0-0. In in ultima etapa au invins pe teren propriu renumita Real Madrid cu 3-0. Singura absenta din lotul lor va fi mijlocasul Leon Pedro, care este accidentat.

{{notification_msg}}