Duel in Spania: Levante - Girona

Analiza meciuri

Levante - Girona

Primera Division da startul in aceasta seara etapei cu numarul 18, iar in unul din cele doua meciuri ale zilei putem urmari confruntarea dintre doua echipe vecine din partea de mijloc a clasamentului. Atat Levante cat si Girona se pot declara multumite cu evolutiile primei parti a acestui sezon, formatiile ocupand locurile noua si zece in clasament. Ambele formatii nu au obtinut nici o victorie in ultimile trei etape, iar sezonul trecut Levante a pierdut pe teren propriu cu Girona.

Levante

Dupa un start slab de sezon in care au avut o serie pierzatoare ingrijoratoare, Levante si-a imbunatatit jocul treptat, reusind sa urce pana la mijlocul clasamentului. Din pacate in ultimile cinci etape echipa a obtinut o singura victorie, doua remize si doua infrangeri. Infrangerile mentionate s-au petrecut in ultimile doua etape, una dintre acestea pe teren propriu cu Barcelona la scorul de 5-0,  iar a doua in deplasare la Vallecano cu 2-1. Lopez Paco nu va putea conta pe suspendarea atacantului Ruben Rochina si accidentarile fundasilor Pedro Lopez si Antonio Luna.

Girona

A avut un parcurs asemanator adversarei din aceasta etapa, avand un start slab de campionat; dar cu toate acestea Girona poate fi multumita de pozitia noua ocupata in clasament. In ultimile patru etape nu au izbutit nici o victorie - inregistrat o remiza pe teren propriu cu Atletico Madrid urmand doua infrangeri - in deplasarea de la Bilbao si Sevilla. Ca apoi in ultima etapa sa obtina o noua remiza, 1-1 acasa cu Getafe, echipa ce ocupa la momentul actual a saptea pozitie in clasament. Cea mai mare problema a echipei pare a fi ineficienta partii ofensive; cel mai bun marcator al echipei - Christian Stuani se afla intr-o forma modesta in ultimile etape.

{{notification_msg}}