Duel in Spania: Getafe - Barcelona

Analiza meciuri

Getafe - Barcelona

Gazdele acestei intalniri ale etapei cu numarul 18 din Primera Division, au impresionat placut in urma primei jumatati a sezonului. Dupa ce in ultimile cinci etape au ramas neinvinsi, bifand doua victorii si trei remize, Getafe se claseaza pe un onorabil loc sapte. Barcelona este liderul clasamentului, dar unele mici greseli a facut ca diferenta fata de echipele urmaritoare sa nu fie atat de mare. Getafe a pierdut la limita (2-1) intalnirea sezonului trecut de pe teren propriu cu Barcelona.

Getafe

S-a dovedit a fi un adversar incomod multor echipe ce initial au fost mai bine cotate. In urma primei jumatati a sezonului au suferit doar patru infrangeri, ce nu au fost la un scor categoric. Din cele opt meciuri jucate pe teren propriu au reusit sa marcheze doar de 12 ori, insa au suferit doar o infrangere, si aceea in fata celor de la Real Madrid. Mijlocasul japonez Shibasaki are obligatii la echipa nationala, iar Bergara si Ndiaye sunt accidentati.

Barcelona

Singurele situatii in care Barcelona a dezamagit au fost cele doua infrangeri suferite in mod neasteptat, in deplasarea de la Leganes si acasa cu Betis Sevilla. Cu toate acestea ocupa prima pozitie in clasament, fiind la o diferenta de trei puncte fata de urmaritoarea Atletico Madrid si cinci puncte fata de Sevilla. Luand in considerare si bunele prestatii din grupele Ligii Campionilor, echipa se afla intr-o serie de opt meciuri fara infrangere. Ultimile patru etape au fost castigate fara a primi gol; Barca a marcat de doua ori cu Villarreal, de patru ori cu Espanyol, cinci cu Levante si de doua ori cu Celta Vigo in ultima etapa. Umititi si Rafinha vor absenta in aceasta disputa.

 

{{notification_msg}}