Duel in Spania: Barcelona - Eibar

Analiza meciuri

Barcelona - Eibar

In aceasta etapa cu numarul 19 din Spania - Primera Division, Barcelona va primi vizita celor de la Eibar. Oaspetii acesti intalniri ocupa pozitia 13 si a obtinut doar remize in ultimile patru etape, pe cand Barcelona continua forma excenlenta in campionat. Cu toate acestea Barca a pierdut prima intalnire cu Levante din Cupa Spaniei; iar Eibar a fost eliminata din aceasta competitie. Barca a invins  Eibar, sezonul trecut pe teren propriu cu scorul de 6-2.

Barcelona

Traverseaza o perioada excelenta in campionat cat si in Liga Campionilor, Barcelona a triumfat in ultimile sase etape si a ramas neinvinsa in competitia europeana. Cu toate acestea, vestea proasta pentru Barca a venit in urma cu cateva zile in Cupa, infrangere la scorul de 2-1 in turul de la Levante. Adversara ce a fost invinsa in campionat cu scorul de 5-0. Pentru aceasta etapa vor evolua cu cea mai puternica formatie, din care singurii jucatori importanti ce va absenta vor fi fundasii Samuel Umtiti, Thomas Vermaelen si mijlocasul Rafinha.

Eibar

Dupa rasunatoarea victorie impotriva Realului, Eibar a pierdut in deplasarea de la Rayo Vallecano, ca apoi in urmatoarele patru etape sa le incheie la scor egal. Sirul remizelor a inceput pe teren propriu cu Levante (4-4), Valencia (1-1), urmat de deplasarea la Betis (1-1), si in fata propriilor suporteri in ultima etapa cu Villareal, incheiata fara gol marcat. Mendilibar anunta cateva schimbari in echipa pentru acest duel, Oliveira isi va relua pozitia de fundas central, iar Escalante va fi introdus la mijloc. Fundasul Ivan Ramis si atacantul brazilian Charles, vor absenta dotorita unor accidnetari.

 

{{notification_msg}}