Duel în Premier League: Leicester – Watford

Analiza meciuri

Leicester – Watford

Doua echipe pozitionate undeva la mijlocul clasamentului se vor intalni sambata aceasta in etapa cu numarul 14 din Premier League. Ocupanta locului 10 Leicester are cu doua puncte mai putin decat Watford, care se afla pe pozitia a 9 a. Gazdele sunt intr-o forma mai buna, fiindca vin dupa o serie de 5 meciuri fara infrangere, in timp ce gazdele din Londra au obtinut doar un punct in precedentele 3 partide. In sezonul trecut ambele confruntari directe au fost castigate de gazde.

Leicester

Suporterii se asteapta la o noua victorie, tinand cont de faptul ca echipa lor favorita a bifat 3 triumfuri pe teren propriu in fata celor de la Watford. Leicester se afla intr-o forma mai buna, avand in vedere si faptul ca s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Ligii, fiind norocosi la loviturile de departajare in fata celor de la Southampton. Totusi managerul Puel este ingrijorat de atacul echipei care a marcat doar de 3 ori in ultimele 5 dispute. In precedentele doua etape Leicester a remizat fara goluri acasa cu Burnley, iar in deplasarea de la Brighton scorul a fost 1-1. Pe lista indisponibililor se afla Amartey, Iborr, Ghezzal, Maguire, James si Maddision.

Watford

Dupa o perioada buna, Watford si-a dezamagit fanii, castigand doar un punct in ultimele 3 dueluri. S-a intamplat in partida din deplasare cu Southampton care s-a incheiat cu scorul de 1-1. A pierdut acasa la limita cu Newcastle, iar in etapa trecuta a fost infranta cu 3-0 de catre Manchester United. Multumita rezultatelor bune pe care le-a inregistrat in la inceputul sezonului ocupa locul 9 in clasament si in prezent are cu 12 puncte mai mult decat zona retrogradabila. Nu-i vom vedea in teren pe Cleverly, Janmaati si Holebas.

{{notification_msg}}