Duel în Premier League: Leicester – Tottenham

Analiza meciuri

Leicester – Tottenham

Ocupanta locului 9, Leicester se va intalni in etapa a 16 a cu Tottenham echipa de pe pozitia a 3 a. Oaspetii au un avantaj de 11 puncte, insa gazdele vin dupa o serie de 7 meciuri fara infrangere.In sezonul precedent duelul de pe acest stadion s-a incheiat cu scorul de 2-1 pentru Leicester, iar in Londra Tottenham si-a luat revansa intr-un meci de poveste in care a castigat cu 5-4.

Leicester

Fanii asteapta sa vada multe goluri pe stadionul Kings Power, dar cu conditia ca echipa favorita sa castige. Este adevarat ca Leicester a avut un program mai dificil in ultima perioada, insa s-a impus de 3 ori si in 4 partide a remizat. Se afla undeva la mijlocul clasamentului iar in Cupa Ligii a reusit sa se califice in sferturile de finala, dupa ce a trecut de Southampton. Referitor la campionat, a triumfat in disputa cuWatford cu 2-0 si a terminat la egalitate 1-1 in deplasare cu Fulham. Pe lista indisponibililor se afla Maguire, Amartey, Ghezzal, James, Evans si Vardy.

Tottenham

Din ultimele 8 confruntari, oaspetii din Londra au bifat 7 victorii si o infrangere, care a avut loc in in deplasarea de pe stadionul celor de la Arsenal. Acum cateva zile a invins-o pe Southampton cu 3-1 si a revenit pe locul 3 in clsament. O va intalni in sferturile de finala ale Cupei Ligii pe Arsenal, dupa care va avea un meci dificil in Champions League contra celor de la FC Barcelona. Are nevoie de o victorie pentru a fi sigura de o calificare in saisprezecimile competitiei, deoarece este la egalitate de puncte cu Inter. Din cauza accidentarilor vor lipsi Lamela, Dembele, Janssen, Wanyama si Sanchez.

{{notification_msg}}