Duel în Premier League: Chelsea – Leicester

Analiza meciuri

Chelsea – Leicester

Etapa a 18 a din Premier League ne aduce un meci interesant intre ocupanta locului 4, Chelsea si echipa de pe pozitia a 12 a, Leicester, care are cu 15 puncte mai putin. Asadar, londonezii sunt favoriti mai ales ca joaca acasa pe Stamford Bridge. In confruntarea directa din sezonul precedent de pe ce acest stadion scorul a fost egal 0-0, insa Chelsea s-a impus in partida din deplasare, atat in campionat cat si in FA Cup.

Chelsea

Are un moral bun inaintea acestui duel, tinand cont ca in meciurile directe cu Leicester, a bifat 5 victorii si o remiza, asa ca echipa antrenorului Sarri va face tot posibilul sa obtina cele 3 puncte. In acest caz va urca pe locul 3, pozitie pentru care se lupta cu rivala Tottenham. Trebuie sa precizam in ca in ultimele doua etape Chelsea s-a impus acasa in fata celor de la Manchester United cu 2-0 si in deplasarea de la Brighton cu 2-1. Acum 3 zile a castigat cu 1-0 partida cu Bournemouth din sferturile Cupei Ligii, meci in care au jucat multe rezerve. S-a calificat in saisprezecimile Europa League, dupa egalul cu Mol Vidi. Pe lista indisponibililor se afla Moses, van Ginkel, Morata si Cahill.

Leicester

Se afla intr-o forma slaba, avand in vedere ca a pierdut in precedentele 3 confruntari. Doua infrangeri s-au conturat in Premier League si una in Cupa Ligii unde a fost eliminata de Manchester City dupa loviturile de la 11 m. In acea partida antrenorul Puel nu a introdus pe teren cei mai buni jucatori si de asemenea golgheterul Vardy a lipsit din cauza unei accidentari. Referitor la cele doua esecuri mentionate, Leicester a fost invinsa cu 2-0 de Tottenham si cu 1-0 in deplasarea de pe terenul celor de la Crystal Palace. Probabil nu-i vom vedea jucand pe Stamford Bridge pe Amartey, James si Chilwel.

{{notification_msg}}