Duel în La Liga: Villarreal – Betis Sevilla

Analiza meciuri

Villarreal – Betis Sevilla

La sfarsitul etapei cu numarul 13 din La Liga, avem un duel intre doua echipe care evolueaza in Europa League. Ambele ocupa prima pozitie, dar inca nu putem spune ca sunt calificate in faza urmatoare a competitiei. In campionat Villarreal nu prea se descurca, deoarece se afla in partea de jos a clasamentului, in timp ce oaspetii din Sevilla au cu 5 puncte mai mult, iar in etapa trecuta au invins-o pe Barcelona. Confruntarea directa din sezonul precedent s-a incheiat cu scorul de 3-1 pentru Villarreal.

Villarreal

Evolueaza pe 3 fronturi, insa in campionat intampina dificultati. Are o sansa mare de a trece de faza grupelor in Europa League, insa mai are nevoie de o victorie. In meciul tur din Cupa cu Almeria a remizat 3-3, iar in campionat nu a mai castigat de 3 etape. Ultima data s-a impus in fata celor de la Athletic Bilbao. Nu a bifat nici o victorie acasa si va face tot posibilul sa intrerupa aceasta serie de rezultate slabe. Va lipsi A.Gonzalez, insa ii vom vedea in primul 11 pe Mario si V.Ruiz

Betis Sevilla

Are aceeasi situatie in Europa League, dar in Cupa s-a impus in partida cu Santander si cu siguranta se va califica in faza urmatoare. In campionat oscileaza, dar etapa trecuta a reusit sa se impuna pe Camp Nou in fata Barcelonei cu scorul de 4-3. Este interesant ca Betis de obicei marcheaza putine goluri in meciuri, cum s-a vazut si la inceputul sezonului. A trecut printr-o serie de 3 infrangeri in care nu a inscris, iar in ultimele doua meciuri a bifat 7 reusite. Partida cu Celta de pe teren propriu s-a terminat 3-3. Probabil il vom vedea pe Feddal in locul lui Sidnei in formula de start.

{{notification_msg}}