Duel în La Liga: Huesca – Betis Sevilla

Analiza meciuri

Huesca – Betis Sevilla

In ultimul meci de sambata al etapei a 18 a din La Liga se vor lupta pentru puncte Huesca si Betis. Oaspetii sunt pe locul 6, iar gazdele ocupa ultima pozitie din clasament. Huesca a bifat doar o singura victorie pana acum, in timp ce echipa din Sevilla evolueaza foarte bine pe toate fronturile, nefiind invinsa de 7 partide. S-a calificat mai departe in Cupa, iar in Europa League a trecut de faza grupelor. Ultima data s-au intalnit pe acest stadion in 2011 in liga secunda si rezultatul final a fost 1-1.

Huesca

In primele etape nu se afla in zona retrogradabila, deoarece a inceput sezonul cu o victorie in fata celor de la Eibar cu 2-1. A bifat 5 remize si putem spune ca a jucat bine in unele partide pe care le-a pierdut. Cu 8 puncte este ultima in clasament. Huesca a fost eliminata din Cupa Spaniei de catre Athletic Bilbao, care nu joaca grozav in acest sezon. In precedentele 3 meciuri nu a evoluat slab, remizand cu Villarreal si pierzand la limita cu 1-0 disputa cu Real Madrid. Etapa trecuta a fost infranta de Valencia in ultimele secunde ale meciului. Va absenta Musto, insa il vom vedea in teren pe Pulido din primul minut.

Betis Sevilla

Recent a inceput sa joace tot mai bine si in prezent ocupa un loc ce o califica in Europa League. De asemenea a reusit sa treaca de grupe in acea competitie, iar in Cupa Spaniei va juca in faza urmatoare. A pierdut doar o singura data in ultimele 7 meciuri in fata celor de la Villarreal, perioada in care a bifat 4 victorii. Betis s-a impus in confruntarile de acasa cu Rayo Vallecano si Sociedad, iar in deplasare a invins-o pe Espanyol cu 3-1. Etapa trecuta a remizat 1-1 cu Eibar. Pe lista indisponibililor se afla Sydney, Fiorpo si Moron.

{{notification_msg}}