Duel în La Liga: Espanyol – Celta Vigo

Analiza meciuri

Espanyol – Celta Vigo

Ne asteptam la mai mult de la aceste doua echipe in noul sezon din La Liga, insa au bifat prima victorie abia in etapa trecuta si acum ambele spera la o serie de rezultate pozitive. Ramane de vazut care din ele va reusi sa obtina cele 3 puncte. Espanyol are o victorie in plus si cu o infrangere mai putin. A castigat partida din deplasare cu Osasuna cu scorul de 2-1, iar Celta a obtinut acelasi rezultat, doar ca pe teren propriu cu Sporting Gijon. In sezonul precedent scorul a fost egal 1-1 in Barcelona, iar in Vigo au castigat gazdele cu 1-0.

Espanyol

Era si timpul ca Espanyol sa inceapa sa joace mai bine, dar nu s-a intamplat in primele 4 etape, probabil din cauza programului dificil pe care l-a avut si a defensivei foarte slabe, care a incasat multe goluri. A fost infranta in meciurile in care nu a avut sanse, mai exact in deplasarea de la Sevilla si acasa cu Real Madrid. Remiza cu Real Sociedad nu e un rezultat rau, insa in duelul cu Malaga a condus cu 2-0 si a terminat la egalitate. Prima victorie a venit acum cateva zile, cand a invins-o pe Osasuna cu 2-1. Este a cincea confruntare in care primeste gol, dar totusi a triumfat, cu ajutorul marcatorilor Baptistaou si Moreno. Dupa esecul cu Real Madrid, antrenorul Flores i-a introdus titulari pe J.Fuego si J.Reyes. Va absenta Piatti si probabil vom vedea schimbari in primul 11.

Celta Vigo

La fel ca si adversara a castigat primul duel din noul sezon, abia etapa trecuta, insa a fost infranta in primele 3 meciuri, de Real Madrid, Leganes si Atletico Madrid. Celta a remizat fara goluri cu Osasuna, iar inainte a terminat tot la egalitate cu Standard Liege in prima confruntare din grupele Europa League. Acum cateva zile s-a impus in fata celor de la Sporting Gijon cu 2-1, printr-un gol marcat din penalty, in finalul meciului. Din cauza disputei din Europa League, antrenorul Berizzo a fost nevoit sa ruleze cativa jucatori. Nu-i vom vedea in teren pe Planasa si Orelllana, iar P.Hernandez probabil va fi rezerva. Ne asteptam ca Diaz si Jonny Castro sa fie titulari.

{{notification_msg}}