Duel în La Liga: Alaves – Real Madrid

Analiza meciuri

Alaves – Real Madrid

Este unul din cele mai interesante dueluri din aceasta etapa in La Liga, chiar daca Real Madrid este echipa mai puternica. Gazdele par sa fie o surpriza in acest sezon, bifand deja 3 victorii, pierzand doar in prima si in ultima etapa. Oaspetii au inceput campionatul cu 3 triumfuri, insa acum sunt intr-o serie de 3 partide fara victorie si din acest motiv au doar un mic avantaj fata de cei de la Alaves. Trebuie sa mentionam ca ultimele 9 confruntari directe s-au incheiat cu victoria madrilenilor.

Alaves

Si-a imbunatatit forma dupa infrangerea din prima etapa in fata Barcelonei si egalul cu Betis, impunandu-se in urmatoarele meciuri. Acum doua etape a remizat 1-1 cu Getafe, iar in etapa trecuta a bifat cea de-a doua infrangere din acest sezon, in partida cu Levante, in care a avut avantaj insa a incasat rapid doua goluri. Dupa egalul cu Getafe, antrenorul Abelardo a facut multe modificari in primul 11, introducand 5 jucatori noi ca titulari. Totusi nu au fost cu success acele schimbari, tinand cont ca s-au accidentat Burgui si R.Duarte in prima parte a jocului. Ne asteptam sa-i vedem in atac pe Calleri si Jony.

Real Madrid

La inceputul sezonului parea ca Real nu este afectata de plecarea lui Zidane si a starului portughez Ronaldo, insa acum apar semne de intrebare. Galacticii au bifat victorii in primele 3 meciuri, dar nu a intampinat adversari dificili. In primele partide s-a impus in fata celor de la Espanyol in La Liga si in duelul cu Roma din Champions League. In precedentele 3 dispute s-a intamplat ceva foarte rar pentru madrileni si anume sa nu reuseasca sa inscrie. Totul a inceput cu infrangerea in disputa cu Sevilla, iar apoi a remizat 0-0 cu rivala Atletico Madrid, dupa care acum cateva zile a pierdut surprinzator cu 1-0, in Champions League, pe terenul celor de la CSKA Moscova. Antrenorul Lopetegui nu va putea conta in partida de sambata pe Marcelo, Isco si Carvajal.

{{notification_msg}}