Duel in Bundesliga: Nurnberg - Bayer Leverkusen

Analiza meciuri

Nurnberg - Bayer Leverkusen

In finalul etapei cu numarul 13 din Bundesliga, avem o intalnire intre doue echipe din partea de jos a clasamentului. Mai precis gazdele de la Nurnberg ocupa pozitia 16, iar Leverkusen se claseaza abia pe treapa 12, fiind una din suprizele neplacute ale sezonului. Ultima intalnire dintre aceste echipe a avut loc in 2014, incheiata cu scorul de 4-1 in favoarea celor de la Leverkusen.

Nurnberg

Dupa ce au avut o perioada destul de buna in urma primelor etape ale sezonului, in care s-a aflat in partea de mijloc a clasamentului, Nurnberg a intrat intr-o criza de rezultate. In ultimile sase etape nu au obtinut nici o victorie, inregistrand patru infrangeri; ultimile doua etape fiind pierdute acasa cu Stuttgart la scorul de 2-0 si in deplasare la Schalke 5-2. Ultima victorie au obtinut-o la sfarsitul lunii septembrie, in deplasarea de la Nurnberg. Va fi interesant de urmarit ce strategii va mai adopta in echipa antenorul Michael Kollner, in incercarea de sa a iesi din zona retrogradarii. Mijlocasul Bauer este suspendat pentru aceasta partida iar portarul Mathenia si fundasul Lowen sunt accidentati.

Bayer Leverkusen

Rezultatele lor sunt variabile in acest sezon, iar in ultimile cinci etape au inregistrat o remiza, doua infrangeri si doua victorii. Dupa seria de doua infrangeri consecutive, pe teren propriu cu Hoffenheim si in deplasarea de la Leipzig, in ultima etapa au invins pe Stuttgart cu 2-0. Leverkusen si-a confirmat prezenta in optimile Europa League, inca din ultima runda precedenta a fazei grupelor in care au remizat cu Ludogorets. Lotul celor de la Leverkusen nu intampina probleme in randul absentelor, iar dupa reusita din Europa League ne asteptam sa faca o figura frumoasa si in seara aceasta.

 

{{notification_msg}}