Duel în Bundesliga: Hamburger SV - Hertha Berlin

Analiza meciuri

Hamburger SV – Hertha Berlin

Ne asteptam ca sa vedem aceste doua echipe undeva la mijlocul clasamentului, pe pozitii apropiate, dar nu a fost asa. HSV este in acea zona, aproape de mijloc, si are cu 5 puncte mai mult fata de primul loc retrogradabil, iar Hertha este una din cele mai mari surprize pentru ca se afla pe locul 3, pozitie ce duce in Champions League. In ultimele trei etape, HSV nu a fost in forma, pentru ca a inregistrat  doua remize si o infrangere, in schimb Hertha vine dupa un egal si doua victorii. In meciul tur din Berlin, scorul a fost 3-0 pentru gazde, Hetha castigand ultimele doua meciuri si in Hamburg. HSV asteapta o victorie contra berlinezilor inca din anul 2012.

Hamburger SV

Are doar o singura victorie in ultimele 10 etape in meciul cu Borussia M’gladbach. Vine dupa 3 remize si infrangerea de etapa trecuta din meciul Schalke jucat in Gelsenkirchen. A inceput meciul foarte bine, preluand conducerea, apoi norocul a lasa-o primind un gol si pierzandu-l pe fundasul Djourou, iar in repriza a doua a mai incasat doua goluri. Seria de 4 meciuri fara infrangere a fost stopata de doua schimbari la echipa. Absenata jucatorilor Hunt si Rudnevs si-a spus cuvantul. Dar acum ne asteptam ca acesti doi jucatori sa fie prezenti in duelul cu Hertha. Probabil Cleber il va inlocui pe Djourou care a luat cartonas rosu meciul trecut.

Hertha Berlin

Dupa o mica criza ce nu a fost marcata de infrageri, ci de remize, Hertha este din nou pe drumul cel bun. Se afla intr-o serie de doua victorii si este sigura ca va ramane pe pozitia a treia dupa aceasta etapa, indiferent de rezultatul din acest meci. Etapele trecute a invins-o pe Koln si Eintracht Frankfurt fara sa primeasca vreun gol, avand a doua defensiva cea mai buna din Bundesliga. Absenta fundasului S.Langkamp nu a afectat-o, Stark fiind cel care l-a inlocuit cu success. Dilema antrenorului Dardaia inaintea acestui duel, este revenirea lui Lusteberger in linia de mijloc, care va insemna ca Weiser va trebui sa fie din nou pe partea dreapta.

{{notification_msg}}