Duel in Belgia: KV Kotrijik – RSC Anderlecht

Analiza meciuri

KV Kotrijik – RSC Anderlecht

Niciuna din ele nu e multumita de realizarile din sezonul trecut, in special Anderlecht care nu a castigat nici un trofeu, asa ca acum cu va incepe lupta pentru titlu inca din prima etapa. Kotrijk a evoluat in play-off-ul pentru Europa League, insa nu a reusit sa se califice. In confruntarile directe din campionatul trecut, Anderlecht s-a impus in retur, iar in primul meci scorul a fost egal.

KV Kotrijk

A avut o evolutie variabila in sezonul precedent, insa spre final a fost aproape sa se califice in Europa League. In Play-off a jucat 10 meciuri dificile, dar totusi trebuie sa mentionam ca Kotrijk a fost prezenta in semifinalele Cupei Belgiei. Pe banca tehnica a ramas De Boeck, care nu va mai putea conta pe serviciile atacantului Perbet, acesta din urma fiind imprumutat. Noii veniti, Mboyo si Naderi vor fi titulari in partida de sambata.

RSC Anderlecht

Trebuie sa uite cat mai repede sezonul trecut, care a fost unul dezastruos, iar acum va da totul pentru castigarea titlului. A ratat si Cupa, iar in Champions League nu a reusit sa se califice, deoarece a terminat pe locul 3. Totusi va evolua in Europa League si cu atat se consoleaza. Cu siguranta va face tot posibilul sa inceapa acest campionat cu o victorie. In aceasta vara s-au anuntat modificari in lot, Trezeguet si Spajic au plecat, iar imprumutul altor jucatori a expirat. Pe lista noilor veniti se afla Santini, Makarenko, Vranjes, Bakkali, Adzic si portarul Didillon. Unii vor lipsi din acest duel, deoarece au evoluat la turneul final din Rusia.

{{notification_msg}}