Duel cu miza in Ligue 1: Caen - Bordeaux

Analiza meciuri

Caen - Girondins Bordeaux

In ultima etapa din Ligue 1, o singura partida mai poate aduce modificari. Mai precis, Caen poate prinde play-off-ul pentru a isi pastra locul in Ligue 1 sau poate retrograda direct in Ligue 2. Bordeaux se afla pe pozitia 14 in acest moment, iar lipsa unui obiectiv pe acest final de sezon justifica si cele cinci infrangeri consecutive inregistrate recent. Partida din prima jumatate a sezonului, jucata la Bordeaux s-a incheiat la egalitate 0-0.

Caen

Deoarece aceasta partida poate decide daca isi va pastra pozitia in Ligue 1 sau o va pierde, in aceasta seara ii asteapta poate cea mai importanta partida a sezonului. Cu toate acestea sansele lor inclina spre a isi pastra pozitia 18, care duce spre play-off, mai ales ca acestia au un avantaj de doua puncte fata de Dijon de pe locul 19. Exceptand infrangerea din ultima etapa, 4-0 la Lyon, Caen s-a descurcat mai bine in partidele recente, reusind trei victorii si o remiza. Scenariul ideal pentru Caen ar fi sa avanseze o pozitie in clasament, lucru posibil in situatia in care locul 17 ocupat de Amiens va pierde cu Guingamp, iar ei vor castiga.

Bordeaux

A bifat in ultima etapa cea de a cincea infrangere consecutiva, lucru care denota o lipsa totala de competitvitate pe acest final de sezon. Singurul aspect pozitiv al sezonului este faptul ca au reusit sa atinga faza grupelor Europa League, dupa ce au trecut de faza calificarilor. Ultima reusita au inregistrat-o la inceputul lunii aprilie, 2-0 pe teren propriu cu Marseille. Yann Karamoh si Josh Maja, jucatori ai partii ofenseve vor absenta si in aceasta seara datorita unor accidentari.

{{notification_msg}}