Deschidere de etapă în Serie B: Bari – Cagliari

Analiza meciuri

Bari – Cagliari

Primul meci al etapei cu numarul 40 din Serie B este un derby, avand in vedere ca ocupanta locului 5, Bari, o intalneste pe Cagliari, echipa de pe pozitia secunda, care este foarte aproape de Serie A, deoarece cu 3 etape inainte de final are cu 8 puncte mai mult decat urmaritoarea Trapani. Pe de alta parte, Bari se afla in spatele lui Trapani, la doar un punct si se anunta o lupta incinsa pentru locul 3 pana la final, pentru ca va fi cea mai buna pozitie din play-off. In tur partida s-a incheiat cu victoria celor lui Cagliari cu scorul de 2-1.

FC Bari

Inaintea acelui meci, Bari a avut o serie de 5 victorii si 4 remize, asa ca echipa gazda trebuie sa fie foarte motivata de data asta, pentru a obtine cele 3 puncte puse in joc. Se afla pe locul 5 in clasament, la egalitate de puncte cu ocupanta pozitiei a patra, Pescara si la un punct distanta de Trapani, echipa situate pe locul 3. Mai sunt si alte echipe care vizeaza terminarea pe pozitia a treia si au cu 3-4 puncte mai putine decat Bari. Trebuie sa precizam ca jucatorii antrenorului Camplone sunt intr-o forma buna inaintea acestui duel, tinand cont de faptul ca vin dupa o serie de 6 triumfuri si 3 rezultate de egalitate, in ultimele doua etape terminand 1-1 cu Modena si 0-0 cu Perugia. Din aceasta cauza, ne asteptam ca antrenorul Camplone sa foloseasca o tactica mult mai ofensiva in aceasta partida, mai ales ca Bari are nevoie mai mare de puncte decat adversara. Pe lista jucatorilor accidentati se afla: Contini, Cissokho, Gentsoglou si Del Grosso.

Cagliari

Dupa o lunga perioada petrecuta in prima liga, Cagliari a retrogradat sezonul trecut in Serie B, insa aproape sigur va reveni in Serie A, deoarece are cu 8 puncte mai mult fata de Trapani, echipa de pe locul 3. In prezent este o diferenta de 4 puncte intre Cagliari si liderul Crotone, care si-a asigurat prezenta in prima liga acum doua etape. Are nevoie de 1 punct pentru a-si securiza pozitia a doua din punct de vedere matematic. In cazul in care Trapani va pierde un meci din ultimele 3, Cagliari nu mai are nevoie de nici un punct, ceea ce ne arata ca jucatorii antrenorului Rastelli pot juca relaxat pana la finalul campionatului. Vor lipsi in meciul de vineri seara Melchiorri, Munari si Dessena.

{{notification_msg}}