Derby pentru titlu: Liverpool - Chelsea

Analiza meciuri

Liverpool - Chelsea

Etapa cu numarul 34 din Premier League isi va disputa derby-ul pe Anfield Road, unde echipa gazda Liverpool va primi vizita londonezilor de la Chelsea. Ambele echipe au rezultate bune in competitiile europene iar in campionatul intern Liverpool e lider in timp ce londonezii sunt pe locul 3. In meciul tur disputat pe Stamford Bridge cele doua echipe au terminat la egalitate 1-1.

Liverpool

Liverpool abordeaza acest meci din pozitia de lider dar rivalii de la City au un meci mai putin disputat si ii pot depasi in clasament. La mijlocul saptamanii au avut meci in Champions League in care s-au impus cu 2-0 in fata celor de la FC Porto. Saptamana viitoare au returul la Porto dar si acest meci e extrem de important si nu isi pot permite nici un pas gresit. Acum doua etape au mai castigat cu o echipa londoneza, Tottenham iar in ultima etapa au trecut de Southampton. Managerul Klopp va avea tot lotul la dispozitie pentru acest derby.

Chelsea

Chelsea a avut joi meci la Praga in Europa League si pot acuza o usoara stare de oboseala. Au castigat in fata Slaviei Praga cu 1-0 si sunt principalii favoriti la calificare. Miza pentru ei in aceasta partida e mentinerea pe locul 3 care le asigura participarea in Champions League in sezonul viitor. In campionat au reusit sa lege 3 victorii consecutive iar cel mai bun om al lor din aceasta perioada a fost belgianul Eden Hazard.

{{notification_msg}}