Derby in Spania: Atletico Madrid - Real Madrid

Analiza meciuri

Atletico Madrid - Real Madrid

Derby-ul orasului Madrid se va da in aceasta seara in cadrul etapei cu numarul 23 din Spania Primera Division. Atletico este in pozitia gazdei acestei intalniri si are doua puncte in plus pe tabela, formatiile ocupand pozitiile doi si trei in clasament. Va fi interesant de urmarit daca Real Madrid va reusi a cincea victorie consecutiva in campionat si totodata urcarea pe a doua treapta a podiumului in aceasta etapa. Atletico a pierdut ultima etapa la Betis, iar in prima partea a sezonului au remizat 0-0 pe Santiago Bernabeu.

Atletico Madrid

Scenariu mai putin asteptat de catre Atletico, a fost eliminarea din faza optimilor Cupei Spaniei, dupa o remiza 1-1 in deplasarea de la Girona si un 3-3 pe teren propriu. In campionat s-au descurcat bine recent, trei victorii in ultimile patru etape, 1-0 acasa cu Levante, 3-0 in deplasarea de la Huesca si din 2-0 cu Getafe pe teren propriu. Perioada urmata de ultima etapa, in care au fost invinsi 1-0 la Betis, una dintre candidatele unei pozitii de Europa League in acest sezon. Fundasul muntenegrean Savic, mijlocasul Koke si Diego Costa sunt indisponibili, in timp ce Alvaro Morata isi va face debutul in acest derby.

Real Madrid

Realul a continuat si in ultima etapa seria victoriilor, ajungand la cea de a patra. Dupa victoria 2-0 de acasa cu Sevilla, au invins 4-2 la Espanyol si in ultima etapa 3-0 pe Alaves. Faza sferturilor Cupei Spaniei le-a oferit un adversar pe masura - Barcelona, iar in urma turului jucat in deplasare au remizat 1-1. Problemele avute in trecut cu accidenarile si suspendarile s-au remediat intre timp, asa ca Santiago Solari va avea la dispozitie toti jucatorii pentru a efectua alegerile cele mai potrivete in aceast derby, ce are ca miza a doua pozitie a clasamentului.

 

{{notification_msg}}