Derby în Serie A: Juventus – AC Milan

Analiza meciuri

Juventus – AC Milan

Liderul din Serie A se va intalni vineri seara in Torino cu marea rivala Milan, in primul meci al etapei cu numarul 28. Milanezii ocupa locul 7 si au cu 17 puncte mai putin, dar sa nu uitam ca au reusit sa o invinga de doua ori pe Juventus in acest sezon. Prima data in campionat, pe San Siro cu 1-0, iar apoi in Supercupa Italiei, dupa loviturile de la 11 metri.

Juventus

Isi doreste sa se revanseze si sa obtina cele 3 puncte din acest duel cu Milan. Cu siguranta sunt capabili de o victorie jucatorii antrenorului Allegri, mai ales ca au un moral excelent, fiindca au triumfat in precedentele 14 meciuri de pe teren propriu. Juventus evolueaza pe 3 fronturi si vine dupa o serie de 10 victorii si un rezultat de egalitate. Etapa trecuta a remizat cu Udinese in deplasare, dar tot are un avantaj de 8 puncte fata de urmaritoarea AS Roma si este foarte aproape de cel de-al 6 lea titlu consecutiv. In curand va juca mansa secunda din saisprezecimile Champions League cu Porto si are sanse mari la calificare pentru ca in tur a castigat cu 2-0, pe stadionul Dragao. De asemenea s-a impus si in partida din tur, din semifinalele Cupei Italiei, cu 3-1 in fata celor de la Napoli. Pe lista indisponibililor se afla Chiellini, Cuadrado si Sturaro.

AC Milan

Oaspetii din Milano din si ei un moral bun, avand in vedere ca in ultimele 5 etape au bifat 4 victorii si o remiza, intrand in lupta pentru locurile ce duc in cupele europene. In prezent AC Milan are cu doua puncte mai putin decat Atalanta, echipa de pe pozitia a 5 a si cu un punct mai mult fata de rivala Inter. Jucatorii antrenorului Montella s-au impus acasa cu 3-1 in etapa precedenta, in disputa cu Chievo, multumita golurilor marcate de Bacca si Lapadula. Din cauza accidentarilor vor lipsi in confruntarea cu Juventus: Abate, Montolivo, Suso, Bonaventura si Antonelli.

{{notification_msg}}