Derby în Premier League: Tottenham – Arsenal

Analiza meciuri

Tottenham – Arsenal

Doua rivale din Londra se vor intalni duminica seara in ultimul meci al etapei cu numarul 35 din Premier League. Tottenham este pozitionata mai bine si ocupa locul secund, iar Arsenal se afla pe pozitia a 6 a si are cu 14 puncte mai putin. In etapa trecuta ambele au castigat la limita si trebuie sa precizam ca in semifinalele FA Cup Arsenal a eliminat-o pe Manchester City, insa echipa de pe White Hart Lane a fost invinsa de Chelsea. Ultimele 3 confruntari directe s-au incheiat la egalitate.

Tottenham

A anuntat ca va juca ofensiv pentru a castiga acest derby, fiindca doar asa va ramane in lupta pentru titlu. Vine dupa o serie de 8 triumfuri consecutive in campionat, perioada in care liderul Chelsea a pierdut de doua ori si in prezent diferenta dintre ele este de 4 puncte. Jucatorii antrenorului Pochettino asteapta sa profite de orice greseala a celor de la Chelsea, care i-au invins weekend-ul trecut in semifinalele FA Cup. In etapa precedenta Tottenham s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Crystal Palace si acum ne asteptam sa vedem acelasi prim 11. Winks, Lamela si Rose vor lipsi din cauza accidentarilor.

Arsenal

A trecut recent printr-o serie negativa de 4 infrangeri in deplasare si a coborat pe locul 7 in clasament. Ultimele doua dueluri din Premier League le-a castigat la limita in fata celor de la Leicester si Middlesbrough si este din nou in lupta pentru un loc ce duce in Champions League, deoarece are cu 5 puncte mai putin decat echipa de pe pozitia a 4 a, Manchester City, insa trebuie sa adaugam ca mai are un meci de jucat. Intre acele doua partide, jucatorii antrenorului Wenger au eliminat-o pe Manchester City si s-au calificat in finala FA Cup unde o vor intalni pe Chelsea. Pe lista accidentatilor se afla: Mustafi, Perez, Cazorla si portarul Ospin.

{{notification_msg}}