Derby în Championship:Sheffield Wednesday - Aston Villa

Analiza meciuri

Sheffield Wednesday - Aston Villa

Prima etapa din Championship se va incheia duminica cu derbyul rundei pentru ca se vor intalni finalista play-offului din sezonul trecut, Sheffield si Aston Villa care a jucat sezonul trecut in Premier League. Ultima intalnire dintre cele doua echipe a fost acum 17 ani in Premier League iar atunci Villa s-a impus in ambele partide.

Sheffield Wednesday

Sheffield a fost foarte aproape de revenire in prima liga in sezonul trecut dupa o pauza de 17 ani dar au pierdut finala pentru promovare in fata celor de la Hull City. Au jucat meciul decisiv pe Wembley si au pierdut acea partida cu 1-0. Dupa ratarea calificarii nu l-au demis pe portughezul Carvalho iar la capitolul plecari nu sunt nume importante. Au transferat in aceasta vara o serie de jucatori cu experienta precum Flecher de la Marsielle si Abdi de la Watford. Pentru aceasta partida doar Abdi este anuntat titular, Flecher a ajuns acum cateva zile si este in urma cu pregatirea fizica.

Aston Villa

Aston Villa a trecut prin unul din cele mai slabe sezoane de la infiintare si au retrogradat. Au inceput sezonul dezastruos si nu au mai reusit sa iasa din zona retrogradarii pana la final. Schimbarea antrenorilor nu a produs un soc la echipa si nici intaririle aduse in iarna nu au ajutat. Vor porni in acest sezon de Championship cu un antrenor nou, Robert di Matte iar lotul de jucatori a suferit modificari majore pentru a forta o promovare rapida in Premier League.

{{notification_msg}}