Derby în Brazilia: Cruzeiro - Sao Paulo

Analiza meciuri

Cruzeiro - Sao Paulo

Derby-ul etapei 16 din Brazilia, va fi disputat intre Cruzeiro - ocupanta pozitiei sase a clasamentului si Sao Paulo, a doua clasata. Pe aceste doua echipe despartindu-le doar un numar de cinci puncte, iar foarma lor recenta este relativ egala. In intalnirele sezonului trecut, ambele echipe au obtinut victoria pe teren propriu.

Cruzeiro

Dupa evolutiile ceva mai slabe din inceputul sezonului, dau semne reale de imbunatatire a nivelului de joc. Recent reusesc patru meciuri consecutive fara infrangere, insa pierd in ultima etapa la Corinthians. O caracteristica generala a celor de la Cruzeiro, din acest sezon,  iese in evidenta prin numarul mic de goluri marcate, un total de 24 din 15 partide jucate, cu un golajeraza putin superior. Doar in doua partide s-au inscris trei sau mai multe goluri. In cele cinci infrangeri suferite, nu au reusit sa marcheze. Momentan sunt in cursa pentru aparatea titlului de castigatori ai cupei, aflandu-se in faza optimilor. Din componenta lotului doar Lucas Silva nu va putea face parte datorita suspendarii.

Sao Paulo

Evolutiile sezonului curent le ofera sperante mari la cucerirea titlului, aflandu-se doar la doua punte de lidera Flamengo. Inaintea ultimei etape se aflau chiar in fruntea clasamentului, insa au suferit cea de-a doua infrangere a sezonului,  de la Gremio. Partida in care au fost la conducere, insa nu au reusit sa pastreze rezultatul; observandu-se faptul ca au fost obositi in urma victoriei 3-1 cu Corinthins. In momentul de fata echipa se confrunta cu serie de absente din echipa de start, in mare parte datorita suspendarilor lui Hudson, Militao si Arboledo. In schimbul acestora ii aspetam pe Araruna, Luan si Alves.

{{notification_msg}}