Derby în Brazilia: Corinthians – Flamengo

Analiza meciuri

Corinthians – Flamengo

In aceasta etapa din prima liga braziliana avem doua derby-uri, iar unul din ele este intre rivalele Corinthians si Flamengo. Corinthians este a doua din clasament, in timp ce Flamengo este pe locul 5 la doar doua puncte distanta. In ultimele 4 partide, Corinthinas a castigat de 3 ori si a pierdut o data, iar Flamengo in aceeasi perioada, a obtinut doua victorii si o remiza. Sezonul trecut cei de la Corinthians au triumfat acasa cu 1-0 si in deplasare cu 3-0.

Corinthians

Evolueaza mult mai bine acasa in acest sezon unde nimeni nu a reusit sa o invinga pana acum. In deplasare este alta echipa, pentru ca a fost infranta de 4 ori deja si castigat doua meciuri. A obtinut cele 3 puncte in ultima etapa, dupa duelul cu cei de la Mineiro, care s-a incheiat cu scorul de 2-0. A urmat apoi si victoria cu 2-1 in fata celor de la Santa Cruz. Ne asteptam sa vedem acelasi prim 11, care a fost si in precedentele doua partide, cu exceptia unor jucatori care sunt accidentati printre care se numara: Andre, Rilod, Elias si Yago. Corinthians are o medie de doua goluri marcate cand joaca pe teren propriu si trebuie sa fie optimista si acum in disputa cu Flamengo.

Flamengo

A jucat mai multe partide dificile intr-o perioada scurta de timp. Se poate multumi cu 3 victorii, 3 remize si 3 egaluri pana acum. Flamengo a pierdut derby-ul orasului cu Fluminense. A obtinut cele 3 puncte in duelurile cu Cruzeiro si Santa Cruz si a terminat la egalitate cu cei de la Sao Paolo. In runda precedenta a triumfat cu 1-0 in disputa cu Internacional. Pana acum de 5 ori a castigat la limita cu 1-0, si o singura data cu 2-0. Cu siguranta se va multumi si acum cu o victorie la limita, dar acum va intalni o echipa ce joaca foarte bine pe stadionul ei. Antrenorul Ze Ricardo a contat pe Rodinei si Ederson in ultima etapa, jucatori ce au dat randament. Nu ne asteptam sa vedem nici o schimbare in echipa de start.

{{notification_msg}}