Derby de Champions League: Inter Milano - AS Roma

Analiza meciuri

Inter Milano - AS Roma

In Italia etapa cu numarul 33 din Serie A ne aduce un derby de traditie intre echipa gazda Inter Milano si AS Roma. Ambele echipe au nevoie de victorie pentru a-si asigura prezenta in Champions League. Inter e pe locul 3 la 6 puncte distanta de Roma care ocupa locul 5. Meciul tur disputat pe Olimpico din Roma s-a incheiat la egalitate 2-2.

Inter

Milanezii nu au fost o echipa constanta in acest sezon dar sunt aproape de a reveni in grupele Champions League. Ultimul meci pierdut acasa a fost impotriva celor de la Lazio dar de atunci au legat o serie de rezultate fara infrangere in care singura remiza a fost impotriva celor de la Atalanta. In ultima etapa au castigat in deplasare la Frosinone cu 3-1. Luciano Spalleti nu va putea miza in aceasta partida pe Vrsaljko si Brozovici.

Roma

Roma a inceput o serie pozitiva de rezultate tot dupa o infrangere pe teren propriu impotriva celor de la Napoli. Au remizat apoi cu Fiorentina si au castigat in deplasare la Sampdoria si pe teren propriu cu Udinese. Trebuie sa mentina aceasta serie cat mai mult pentru a reusi sa urce pe locul 4 ocupat momentan de AC Milan. In aceasta partida nu vor evolua din cauza accidentarilor El Shaarawi si Danielle de Rossi.

{{notification_msg}}