Cupa Spaniei: Girona - Real Madrid

Analiza meciuri

Girona - Real Madrid

Real Madrid a confirmat rolul de favorita inca din turul acestor sferturi de finala, invingand Grinona cu scorul de 4-2. Girona traverseaza o perioada dificila, avand la activ infrangeri in ultimile trei meciuri - situatie ce nu le ofera prea multe sperante in acest duel. Real Madrid a reusit intre timp sa urce pe a treia pozitie in campionand, reusind victorii in ultimile trei etape. Realul a si invins in prima parte a sezonului Girona cu scorul de 4-1.

Girona

O posibila eliminare din Cupa nu va insemna cea mai mare tragedie pentru Girona, problemele lor majore provind din criza rezultatelor din campionat. In ultimile cinci etape au adunat doar trei puncte, in urma remizelor cu Getafe, Levante si Alaves; cat despre ultimile lor dueluri din campionat - acestea au fost pierdute cu Betis la scorul de 3-2 si cu Barcelona la 2-0. Toate aceste rezultate I-au coborat pana pe pozitia 14, la doar trei puncte de echipele din zona retrogradarii.

Real Madrid

Au toate motivele de a se declara multumiti in urma rezultatului 4-2 din turul cu Girona. Dar cu toate acestea, scenariile neplacute prin care a trecut Realul in acest sezon ar trebui sa le inspire o doza suplimentara de atentie, chiar si in urma advantajului obtinut in tur. Antrenorul Santiago Solari a folosit una din cele mai bune formatii in tur, ceea ce dovedeste un interes ridicat in ceea ce primeste aceasta competie. Amintim si frumoasa victorie obtinuta de Real in ultima etapa, 4-2 la Espanyol - cu o prestatie excelenta din partea lui Benzema.

{{notification_msg}}