Cupa Regelui: Villarreal - Espanyol

Analiza meciuri

Villarreal - Espanyol

Aceasta intalnire face parte din faza optimilor Cupei Regelui, cu mentiunea ca Espanyol se afla intr-o forma superioara in campionat fata de Villarreal. Diferenta aratata pe tabela este de sapte puncte, iar recent Villarreal a bifat a treia remiza consecutiva, pe cand Espanyol a reusit in ultima etapa sa rupa seria infrangerilor obtinand o victorie cu Leganes.

Villarreal

Formatia se afla in zona echipelor supuse retrogradarii si cu toate acestea nu dau semne de revenire. O mica doza de multumire o pot avea in urma ultimilor trei etape, toate termina la egalitate. Au facut 2-2 in deplasarea de la Huesca, apoi au fost aproape sa produca o suprinza pe teren propriu cu Real Madrid - partida in care au fost la conducere pe mai toata durata meciului, insa au fost egalati spre final. Partida ultimei etape s-a incheiat fara gol marcat la Eibar. Cat despre cel mai bun rezultat al sezonului, a fost reusit in ultimul duel din Cupa, 8-0 cu Almeria.

Espanyol

Cu siguranta echipa se afla pe un trend ascendend dupa victoria ultimei etape, in care a castigat pe teren propriu cu Leganes la scorul de 1-0. Reusita mentionata intrerupand lunga serie de sase etape in care au fost invinsi, ce ii apropia cu pasi mari de zona rosie a clasamentului. Antrenorul Joan Rubi anunta o serie mare de schimbari chiar dupa reusita din ultima etapa, cu toate acestea fundasii Mario Hermoso si Lopez Javi nu vor evolua datorita unor accidentari.

{{notification_msg}}