Cupa Ligii Angliei: Manchester United – Hull

Analiza meciuri

Manchester United – Hull

In aceasta saptamana se vor juca semifinalele Cupei Ligii si in una din ele se vor intalni doua echipe aflate in forme diferite. Ambele si-au asigurat un loc acum cateva zile, in runda cu numarul 4 din FA Cup. In Premier League, Manchester United ocupa pozitia a 6 a, dupa ce a reusit sa bifeze 6 victorii la rand, iar Hull se afla in partea de jos a clasamentului. In prima confruntare directa din acest sezon, United a castigat in deplasare cu 1-0, iar in campionatul trecut scorul a fost egal pe acest stadion si pe Old Trafford s-au impus gazdele cu 3-0.

Manchester United

Jucatorii antrenorului Mourinho au un moral bun inaintea acestei semifinale, mai ales ca in marea finala de pe Wembley este posibil sa o intalneasca pe rivala Liverpool, care va juca cu Southampton. Totusi este un duel foarte important, iar United nu trebuie sa o subestimeze pe Hull, chiar daca a castigat ultimele 8 meciuri. Acum 3 zile a triumfat cu 4-0 pe teren propriu in fata celor de la Reading, in FA Cup. Antrenorul nu a folosit cei mai buni jucatori atunci, insa acum acestia vor face parte din echipa de start in partida cu Hull. Shaw si Roja vor lipsi pentru ca sunt accidentati, iar Bailly a fost convocat la echipa nationala.

Hull

Dupa seria slaba de rezultate din ultima vreme, Hull a ajuns in partea de jos a clasamentului din Premier League si in prezent are cu 3 puncte mai putin fata de Crystal Palace, ocupanta locului 17. Saptamana trecuta conducerea clubului l-a demis pe antrenorul Mike Phelan si l-a adus pe banca tehnica pe experimentatul Marc Silva, care in ultimele doua sezoane a trecut pe la Olympiakos si Sporting Lisabona. In runda precedenta din FA Cupa, a invins-o acasa cu 2-0 pe Swansea. In cupa Ligii a ajuns in semifinala, dupa ce a reusit sa treaca de Newcastle, Bristol City si Stoke. Antrenorul Silva se confrunta cu probleme de lot, deoarece nu se va putea baza in acest duel pe: Mbokani, Odubajo, McGregor, Bruce, Elmohamady si Dawson.

{{notification_msg}}