Cupa Italiei: Inter Milan - Lazio

Analiza meciuri

Inter Milan - Lazio

Cel mai interesant duel al sferturilor de finala din Cupei Italiei, cu siguranta este aceasta dintre Inter si Lazio. Inter se afla pe a treia pozitie in campionat, avand opt puncte mai mult fata de a opta clasata Lazio. Ambele echipe au suferit infrangeri in ultima etapa din campionat, cu mentiunea ca Lazio a intregistrat al doilea esec consecutiv. Inter a invins Lazio cu scorul de 3-0 in turul campionatului.

Inter Milan

Se situeaza de o buna perioada pe a treia pozitie in campionat, insa Inter Milan a dezamagit in ultimile dua etape. Intregistrand o remiza alba acasa cu Sassuolo, iar in ultima etapa au pierdut la scor minim 1-0 in deplasarea de la Torino. Chiar inainte de aceste rezultate modeste au obtinut calificarea in aceasta faza a sferturilor de finala, depasind Benevento dupa victoria la scorul 6-2. Fundasul croat Sime Vrsaljko si atacantul sengalez balde Keita sunt accidentati.

Lazio

Au invins la un scor frumos 4-1 pe Novara in precedenta faza a Cupei, insa in cele doua etape ce au urmat au avut de intalnit doua aversere mult prea puternice pentru forma lor din acest sezon. Lazio a pierdut cu 2-1 atat in deplasarea de la Napoli cat si acasa cu lidera clasamentului Juventus. Esecuri ce i-au coborat pana pe a opta pozitie a clasamentului. Mijlocasii Bruno Jordao si Luiz Felipe vor absenta in acest duel din Cupa.

{{notification_msg}}