Cupa Germaniei: RB Leipzing - Bayern Munchen

Analiza meciuri

RB Leipzing - Bayern Munchen

Cele doua finaliste ale Cupei Germaniei din acest an sunt RB Leipzing si Bayern Munchen. Bayern a castigat campionatul in acest an dupa o lupta apriga cu Borussia Dortmund in timp ce Leipzing a terminat campionatul pe locul 3. In duelurile directe din campionat Bayern s-a impus pe teren propriu iar meciul retur s-a terminat la egalitate 0-0.

RB Leipzing

Leipzing a debutat in Bundesliga acum 3 ani iar acum e aproape de primul trofeu din istorie dar in fata lor au un obstacol dificil pentru ca vor infrunta echipa cu cele mai multe trofee din fotbalul german. Partea a doua a sezonului a fost foarte buna pentru ei, au pierdut doar 2 partide, cu Borussia Dortmund si in ultima etapa cu Werder Bremen cand erau sigur ca nu mai pot pierde locul 3. Pentru aceasta partida au tot lotul valid.

Bayern Munchen

Bayern isi propune in fiecare an sa castige cupa si campionatul, in sezonul trecut au pierdut finala cupei impotriva celor de la Eintracht Frankfurt. Saptamana trecuta au reusit sa cstige titlul dupa o victorie categorica pe teren propriu tot cu Eintracht. In penultima etapa au avut ocazia sa castige titlul pe terenul celor de la Leipzing dar au remizat si au lasat suspansul pentru ultima partida. Singurul obiectiv ratat in acest sezon e Champions League dupe ce au fost eliminati in optimi de Liverpool. Pentru aceasta partida va reveni intre buturi Manuel Neuer care a fost accidentat.

{{notification_msg}}