Cupa Germaniei: Borussia Dortmund - Werder Bremen

Analiza meciuri

Borussia Dortmund - Werder Bremen

Cupa Germaniei a ajuns in faza optimilor iar in unul din duelurile zilei putem urmari lidera campionatului - Borussia Dormund, in compania celor de pe a noua pozitie - Werder Bremen. Forma recenta aratata de ambele echipe este una buna, doua victorii si o remiza pentru Dortmund si o victorie si doua remize pentru Werder, in acest inceput al partii secunde a sezonului. Dortmund a batut cu 2-1 Werder Bremen, in prima jumatate a campionatului.

Borussia Dortmund

Continua sa evolueze in toate cele trei fornturi in acest sezon, si desi ocupa prima pozitie in Bundesliga cu siguranta vor acorda maximul de atentie si Cupei. In ultima etapa au reusit sa isi mareasca avantajul fata de contracanditata la titlu - Bayern Munchen, chiar daca partida a fost incheiata la egalitate. Remiza 1-1 din deplasarea de la Frankfurt, ii situeaza acum la o diferenta de trei puncte fata de Bayern si Monchengladbach. Cele mai importante absente din intalnirea de astazi vor fi cele ale fundasilor Manuel Akaniji si Leonardo Balerdi.

Werder Bremen

Desi Werder inca nu a fost invinsa in acest inceput al partii secunde al sezonului, au reusit o singura victorie, din cele trei etape disputate. Werder a invins la scor minin 1-0 in deplasarea de la Hannover, ca apoi sa remizeze 2-2 acasa cu Frankfurt si 1-1 la Nurnberg. Puncte importante ce le ofera pozitia 10, la doar cinci puncte de pozitia cinci a clasamentului, ce le-ar putea oferi o participare in Europa League. Antrenorul Florian Kohfeldt obistuieste sa foloseasta trei stoperi in linia de fund si ne putem astepta la cateva modificari in randul jucatorilor fata de meciurile trecute.

{{notification_msg}}