Cupa Africii: Uganda - Senegal

Analiza meciuri

Uganda - Senegal

Cupa Africii pe Natiuni a ajuns la fazele eliminatorii, iar in cea de al doilea duel al zilei se vor intalni doua selectionate calificate de pe pozitiile secunde ale grupelor. Uganda a obtinut pozitia secunda a grupei dupa o victorie un egal si o ingrangere, pe cand Senegal a inregistrat doua victorii si o infrangere. Uganda si Senegal au terminat la egalitate in ultima intalnire avuta, in urma cu doi ani.

Uganda

Dupa ce au debutat cu o victorie 2-0 cu DR Congo, Uganda nu a mai reusit rezultate ideale. A remizat 1-1 cu Zimbabwe, ca in ultimul meci sa fie invinsi 2-0 de lidera grupei Egipt. Cu toate acestea cele patru puncte adunate le-au fost suficiente pentru a atinge principalul obiectiv, acela al calificarii in optimile Cupei Africii pe Natiuni. Cea mai notabila absenta a acestei intalniri va fi accidentarea portarului Denis Onyango.

Senegal

Cu toate ca a fost invinsa in grupe la scor minim, 1-0 de catre Algeria, Senegal si-a obtinut locul in optimile competitiei fara a intampina probleme. Au debutat cu o victorie 2-0 cu Tanzania, iar in ultima partida au invins 3-0 Kenya. Vedeta echipei, atacantul lui Liverpool - Sadio Mane nu a reusit sa isi ajute selectionata in partida cu Algeria, insa s-a revasat cu doua goluri in victoria ultimei runde cu Kenya. Pentru a isi justifica rolul de favorita si a evita o surpriza neplacuta, cel mai probabil vor folosi inca din start cel mai puternic 11.

{{notification_msg}}