Cupa Africii: Nigeria - Guinea

Analiza meciuri

Nigeria - Guinea

Inaintea rundei secunde a Grupei B din Cupa Africii pe Natiuni, situatia nu este tocmai una anticipata. Daca Nigeria a reusit sa isi confirme rolul de favorita cu Burundi, nu acelasi lucru se poate spune despre Guinea, care a scos doar o remiza cu Madagascar.

Nigeria

Se numara a fi una din favoritele acestei editii Cupa Africii pe Natiuni, insa cu toate ca au adunat toate cele trei puncte in urma primei partide a grupelor, nu au reusit sa impresioneze. Nigeria a invins Burundi la scorul minim, printr-o reusita venita pe finalul partidei prin rezerva din atac - Odion Ighalo. Jucator care de altfel se asteapta ca in aceasta partida sa faca parte din formatia de start.

Guinea

Pe langa Nigeria, Guinea este cea de a doua favorita a grupei pentru a ajunge in fazele eliminatorii ale competitiei. Dar dupa rezultatul mai putin asteptat din prima runda, situatia ramane neclara in aceasta privinta. Guinea a reusit deschiderea scorului in meciul cu Madagascar, insa in cele din urma ea a fost cea care a revenit pentru scorul final 2-2, in minutul 66. Printr-un gol marcat din penalty de tanarul atacant Francois Kamano.

{{notification_msg}}