Cupa Africii: Madagascar - Tunisia

Analiza meciuri

Madagascar - Tunisia

Dupa ce ieri Senegal si Nigeria au avansat in faza semifinalelor, in aceasta seara se vor stabili perechile acestora. Madagascar si Tunisia se vor duela in ultima intalnire a zilei, iar castigatoare va urma sa lupte pentru un loc in finala cu Senegal. Singurele intalniri oficiale dintre Madagascar si Tunisia au avut loc in calificarile Cupei Mondiale din anul 2000, tunisienii reusind victorii in ambele manse.

Madagascar

Bifeaza prima s-a participare in Cupa Africii pe Natiuni si mai mult decat atat este cea mai mare supriza a acestei editii. Madagascar a reusit sa castige prima pozitie a Grupei B, iesind in evidenta in special in urma victoriei 2-0 cu Nigeria. Ca apoi in optimi sa depaseasca DR Congo, in urma loviturilor de departajare. Cota de piata a antrenorului selectionatei Madagascar, francezul Nicolas Dupuis, este intr-o continua crestere dupa rezultatele obtinute la Cupa Africii pe Natiuni.

Tunisia

Pentru tunisieni trei rezultate de egalitate au fost suficiente pentru a se califica de pe a doua pozitiei a Grupei E. Ca apoi in optimi sa intampine reale emotii cu Ghana, dupa ce minutul 90+2 marca autogolul fundasului tunisian Rami Bedoui. In cele din urma calificarea pentru aceste sferturi de finala a venit in urma loviturilor de departajare. Un aspect interesant este faptul ca tunisienii au terminat la egalitate la fluierul celor 90 minunte in toate cele patru intalniri ale acestei competitii.

{{notification_msg}}