Cupa Africii: Ghana - Benin

Analiza meciuri

Ghana - Benin

Ghana si Benin se vor duela in al doilea meci din grupa F in Cupa Africii pe Natiuni. Competitia africana sa va disputa pentru prima oara in istorie in timpul verii pentru a nu mai parturba competitiile echipelor de club. Cele doua echipe s-au intalnit ultima oara in urma cu 10 ani iar atunci Benin s-a impus cu 1-0.

Ghana

Ganezii sunt candidati traditionai la castigarea trofeului iar ca valoare individuala sunt foarte bine cotati, ramane de vazut daca vor aduce si disciplina necesara la aceasta competitie. In ultimele doua amicale inainte de acest turneu nu au reusit sa castige, lucru care ii ingrijoreaza putin. Au pierdut in fata Namibiei si au remizat cu Africa de Sud dar cel mai ingrijorator e ca nu au marcat nici un gol in aceste partide. Vedetele echipei sunt fratii Ayew care ocupa cele doua pozitii in atac.

Benin

Individual jucatorii din Benin sunt mult mai slab cotati dar vor incerca sa produca surpriza prin jocul de echipa. Au avut ceva emotii la calificara pentru acest turneu final pentru ca au depins in ultima etapa de o victorie impotriva Algeriei, o echipa africana mult mai bine cotata. In cele doua amicale cu Mauritania si Guinea au obtinut victorii iar starul lor care joaca in Premer League la Huddersfield, Mounie, a marcat doua goluri. 

{{notification_msg}}