Copa America: Brazilia - Bolivia

Analiza meciuri

Brazilia - Bolivia

Copa America se afla la start iar traditional gazdele acestei competitii vor juca in meciul de deschidere. 
Aceasta editie se va disputa in Brazilia iar adversarii lor din aceasta partida va fi Bolivia. Brazilia e marea favorita 
si pentru ca bolivienii nu au castigat un meci direct de 5 ani. Ultima partida intre cele doua echipe s-a disputat in 2017 si sa terminat la egalitate.

Brazilia

Brazilienii incep orice competitie majora cu gandul la trofeu iar cand joaca pe teren propriu acest lucru devine o obligativitate. Au fost gazde si a Campionatului Mondial din 2014 dar atunci au ratat finala dupa ce au pierdut categoric in semifinale cu Germania. Dupa ce au pierdut in sferturile de finala la Cupa Mondiala din Rusia nu au mai pierdut nici o partida dar au jucat mai mult in partide amicale. Inaintea acestui turneu au disputat un amical in Qatar iar cel mai bun om al lor, Neymar, a suferit o ruptura de ligamente la glezna si va rata aceasta competitie.

Bolivia

Bolivienii sunt considerati outsideri la aceasta competitie mai ales dupa ce au ratat complet ultima campanie de calificare la campionatul Mondial din Rusia. Au castigat Copa America dar au ridicat trofeul acum 50 de ani. In 2019 au disputant 4 meciuri amicale dar au reusit sa castige doar 1 impotriva celor din Myanmar. Ultimul amical l-au jucat impotriva Frantei, campionii mondiali, nu au facut un meci rau dar tot au pierdut cu 2-0. Pentru acest turneu final au tot lotul valid.

 

{{notification_msg}}