Confruntare spectaculoasă în Serie A: AC Fiorentina - Juventus

Analiza meciuri

AC Fiorentina – Juventus

Cu siguranta este unul din cele mai interesante dueluri din etapa cu numarul 35, din campionatul italian Serie A. Se va intalni ocupanta locului 5, Fiorentina cu liderul Juventus pe stadionul Artemio Franchi din Florenta. Este clar ca Juventus va castiga cel de-al 5 lea titlu consecutiv, deoarece cu 4 etape inainte de final are 9 puncte avans fata de echipa de pe locul 2, Napoli. Fara indoiala, Fiorentina va prinde un loc ce o califica in Europa League. Juventus are o serie de 3 victorii si doua remize in intalnirile din campionat cu Fiorentina. In sezonul trecut ambele echipe au castigat partidele din deplasare, cand au dat fata in fata, in Cupa.

AC Fiorentina

Toate acestea ne arata ca Fiorentina are sanse mici sa o invinga pe Juventus, dar in prezent nu are nimic de pierdut, asa ca poate juca relaxata duminica. Jucatorii antrenorului Sousa isi doresc victoria in fata fanilor, mai ales ca le sunt datori, dupa ce etapa trecuta au pierdut cu 2-1 pe terenul celor de la Udinese. De cand ocupanta locului 4, Inter, a invins-o pe Genoa, echipa din Florenta este in spate la doua puncte, asa ca pana la finalul sezonului vom vedea o lupta crancena pentru pozitia ce duce direct in Europa League. Ambele sunt la o distanta destul de mare, fata de echipa de pe locul 3, AS Roma si putem spune ca sunt iesite din cursa pentru Champions League. Ne asteptam sa vedem in teren aceeasi titulari care au jucat si cu Udinese. Vor lipsi din cauza accidentarilor jucatorii: Babacar, Benalouane si Kone.

Juventus

Fosta campioana a Italiei vine pe Artemio Franchi, dupa 7 victorii consecutive in campionat. In acea perioada a triumfat in duelul cu Inter, si va juca finala Cupei Italiei cu AC Milan. Singura greseala a facut-o in Champions League, cand a fost eliminata de catre Bayen Munchen, dupa loviturile de la 11 metri. Asta nu a facut-o sa nu mai domine fotbalul Italian, pe langa faptul ca rivala Napoli a facut doi pasi gresiti in ultimele 4 etape si s-a creat o diferenta de 9 puncte.  Toate acestea ne indica ca in curand, Juventus va sarbatori cel de-al 5 lea titlu la rand. Nu-i vom vedea in teren in duelul cu Fiorentina pe : Marchisio, Sturaro, Chiellini, Caceres si Pereyra.  

{{notification_msg}}