Confruntare interesantă în Serie A: Genoa – Sampdoria

Analiza meciuri

Genoa – Sampdoria

Vom avea un derby al orasului la sfarsitul etapei din Serie A, intre Genoa si Sampdoria. Ambele echipe sunt situate in partea de jos a clasamentului. Gazdele sunt pe locul 14 si au cu un punct mai putin decat oaspetii care ocupa pozitia a 12 a. Sampdoria a evoluat mai bine in ultimele meciuri directe, impunandu-se de 3 ori si o data terminand la egalitate.

Genoa

In ultimul duel din deplasare cu Sampdoria a remizat fara goluri, insa Genoa a fost invinsa de rivala sa de 5 ori la rand cand a gazduit partida. A evoluat mult mai bine la inceputul sezonului, insa acum se va multumi si cu un egal, avand in vedere perioada grea prin care trece. Vine dupa o serie negativa de 6 dispute in care a fost infranta de 4 ori si de doua ori a remizat. Are cu 5 puncte mai mult decat ultima clasata Empoli. Venirea noului antrenor Juric nu a ajutat echipa foarte mult, cu toate ca a obtinut un punct in deplasarea de pe terenul lui Juventus. Pe lista indisponibililor se afla atacantul Favilli si portarul Marchetti.

Sampdoria

Vine dupa 3 infrangeri consecutive in campionat si putem spune ca se afla intr-o situatie dificila inaintea acestui derby al orasului. Este adevarat ca programul meciurilor a fost greu, jucand in deplasare cu Roma si Milan, iar acasa a pierdut cu 4-1 in fata celor de la Torino. Multumita rezultatelor bune pe care le-a avut la inceputul sezonului, Sampdoria ocupa locul 12 in clasament, avand cu 6 puncte mai mult decat echipele din zona retrogradabila. Nu-i vom vedea in teren pe Barreto, Linetty si Regini.

{{notification_msg}}