Confruntare interesanta in FA Cup

Analiza meciuri

West Ham – Liverpool

Va fi un meci interesant marti seara in FA Cup, unde se vor intalni doua echipe din Premier League, locul 6 ocupat de West Ham si locul 9 de Liverpool, care are cu 3 puncte mai putin. Primul meci, pe Anfield s-a terminat 0-0.

West Ham

Din cele de mai sus rezulta ca este favorita in acest meci, mai ales ca va juca acasa unde nu a mai pierdut din august, in campionat cu Bournemouth. Dupa aceasta Boleyn Ground a devenit o fortareata de neinvins pentru toate echipele vizitatoare. Elevii lui Bilic au jucat foarte bine in ultimele 5 meciuri acasa, obtinand 4 victorii si un egal cu favorita Manchester City. Una din acele victorii a fost in FA Cup cu Wolverhampton, dupa care a jucat bine cu cei de la Liverpool, pe Anfield, remizand 0 la 0. Pe de alta parte nu a castigat nici un punct in ultimele doua meciuri din campionat si totusi sunt pe locul 6 in clasament la doua puncte distanta de ocupanta locului 5 Manchester United. Asadar ne asteptam ca antrenorul Bilic sa trimita o echipa puternica in teren, avand in vedere ca sunt ambitii mari in ceea ce priveste aceasta competitie. Nu vor juca din cauza accidentarilor  mijlocasul Lanzini, atacantul Sakho si fundasul Jenkison.

Liverpool

Primul meci din FA Cup impotriva celor de la West Ham a incheiat o serie pozitiva de 3 victorii, iar in ultimele doua etape din campionat a castigat doar 1 punct. Acum 7 zile a pierdut in deplasare cu liderul Leicester,  scor 2-0, iar weekend-ul trecut a remizat cu penultima clasata Sunderland, scor 2-2, dupa ce a condus cu doua goluri pana in minutul 82. Din pacate, pentru antrenorul Klopp sunt accidentati doi jucatori buni, mijlocasul Allan si fundasul Lovren pentru ca au fost nevoiti sa joace in 4 competitii. Ne asteptam ca in meciul de pe Boleyn Ground, Liverpool sa joace cu rezervele, avand in vedere ca lipsesc atacantii Ings si Origi, mijlocasii Coutinho si Rossiter si fundasii Gomez si Skrtel.

{{notification_msg}}