Confruntare în Spania: Alaves – Valencia

Analiza meciuri

Alaves – Valencia

Va fi un duel interesant din cadrul etapei cu numarul 18 in La Liga. Alaves se afla surprinzator pe pozitia a 5 a, trecand recent printr-o scadere de forma, in timp ce Valencia ocupa locul 11 si are cu 6 puncte mai putin. Gazdele au fost eliminate din Cupa, iar oaspetii s-au calificat mai departe, insa in Champions League nu au putut trece de faza grupelor. Confruntarea directa de pe acest stadion s-a incheiat cu victoria Valenciei cu scorul de 2-1.

Alaves

Poate fi multumita de evoluatia sa pana acum, cu exceptia ultimelor meciuri din anul 2018. Nu se astepta sa ocupe aceasta pozitie dupa 18 etape. Sa nu uitam ca fost pe locul 2 o perioada scurta de timp. In precedentele 5 partide s-a impus doar o singura data si asta s-a intamplat meciul trecut cand a invins-o cu 1-0 pe Real Sociedad. Inainte a bifat doua remize si doua infrangeri. Totusi era mai slab cotata in fata unor adversari precum Atletico Madrid si Sevilla. Ii vom vedea in primul 11 pe Ibai Gomez si Manu Garcia, deoarece R. Duarte si Wakaso vor absenta din cauza cartonaselor galbene acumulate.

Valencia

A dezamagit in acest sezon, bifand cele mai bune meciuri doar inaintea acestei pauze scurte de iarna. In ultimele 6 etape a fost infranta o singura data in disputa cu Real Madrid. Valencia alaturi de Athletic Bilbao, este echipa cu cele mai multe remize din campionat. Inainte de pauza competitionala, a terminat la egalitate cu Eibar si Sevilla, dar etapa trecuta a triumfat in fata celor de la Huesca cu scorul de 2-1, multumita reusitei lui Piccini pe finalul partidei. In Champions League nu a reusit calificarea in saisprezecimi. Antrenorul Marcelino nu va putea conta pe Kondogbia, Solera, Gudese si Gay. Asadar, Lato si Torres vor fi titulari in acest duel.

{{notification_msg}}