Confruntare în Serie A: Udinese - Juventus

Analiza meciuri

Udinese – Juventus

A 8 a etapa din Serie A, ne ofera un meci intre doua rivale. Udinese se afla pe locul 14 si are cu 13 puncte mai putin decat liderul Juventus. Desigur gazdele sunt cotate mult mai slab pentru aceasta partida de sambata, deoarece in ultimele 5 meciuri directe, de fiecare data a fost invingatoarea echipa din Torino, cu exceptia unei remize.

Udinese

Un mic avantaj pentru Udinese este faptul ca jucatorii lui Juventus pot fi obositi, fiindca acum cateva zile au jucat in Champions League. Sa nu uitam ca gazdele se concentreaza doar asupra campionatului, deoarece au fost eliminate devreme din Cupa Italiei. In ultimele doua partide Udinese a pierdut cu 2-1 in deplasare la Bologna si acasa cu Lazio, iar in primele 5 etape a acumulat doar 8 puncte. Toate cele 3 infrangeri suferita pana acum, au fost la limita. Referitor la primul 11, probabil va ramane la fel, avand in vedere ca pe lista accidentatilor se regasesc in continuare Ingelsson, Badu si Balic.

Juventus

Isi doreste sa castige cel de-al 8 lea titlu consecutiv. Etapa trecuta s-a impus cu 3-1 pe teren propriu in fata rivalei Napoli. Asadar, dupa primele 7 etape, “Batrana Doamna” este echipa cu eficienta maxima din Serie A si are un avantaj de 6 puncte fata de napoletani. Antrenorul Allegri se gandeste la a 7 a victorie din campionat si este multumit totodata de evolutia echipei sale in Champions League, unde a bifat doua victorii in partidele cu Young Boys si Valencia. O veste buna pentru fani e ca va reveni Ronaldo. Nu-i vom vedea in teren pe Spinazzola, Douglas Costa si de Sciglio.

{{notification_msg}}