Confruntare în Rusia: Zenit St. Petersburg – FK Rostov

Analiza meciuri

Zenit St. Petersburg – FK Rostov

Aceste doua echipe s-au luptat in sezonul trecut pentru un loc cat mai sus in clasament, iar la final Rostov a ocupat pozitia secunda si s-a calificat in preliminariile Champions League. Zenit a terminat pe 3 si a fost nevoita sa se multumeasca cu participarea in Europa League. De asemenea, cei de la Zenit au castigat Supercupa la inceputul acestui sezon, dupa care a remizat in primele doua etape din campionat. Rostov a jucat primele doua meciuri pe teren propriu si a obtinut o victorie si o remiza. Niciuna din ele nu a primit gol in cele doua etape disputate pana acum. In intalnirile directe din sezonul trecut, echipa care a jucat acasa a invins cu 3-0, in ambele meciuri.

Zenit St. Petersburg

Are un start de sezon destul de slab, cu toate ca a casitgat Supercupa si nu a primit nici un gol in 3 meciuri. Motivul pentru care nu este multumita, este ca in primele doua etape a terminat la egalitate, 0-0, ceea ce inseamna ca Zenit nu a reusit sa marcheze in campionat. In prima etapa a jucat cu Lokomotiv, iar urmatoarea partida a fost in deplasare cu Ufa. Nu au jucat Danny si Dzyuba, pentru ca sunt accidentati si de asemenea s-a simtit lipsa atacantului Hulk, care s-a transferat la alta echipa. Ne asteptam sa vedem modificari in primul 11 si este posibil sa-l vedem pe teren din primul minut pe mijlocasul Mak.

FK Rostov

In prima etapa a castigat cu 1-0 in fata celor de la Orenburg, iar in cel de-al doilea meci a remizat 0-0 cu Ural si a fost nevoita sa se multumeasca cu acest rezultat, avand in vedere ca Azmoun a fost eliminate la jumatatea primei reprize. Trebuie sa adaugam ca Rostov a reusit sa se califice in play-off-ul Champions League, dupa ce a trecut de Anderlecht. Din cauza ca Rostov a avut parte de mai multe dueluri intr-un timp scurt, antrenorul Berdyev a facut moficari in echipa de start. Poloz il va inlocui pe Azmoun si Rostov va juca cu 3 fundasi.

{{notification_msg}}