Confruntare în Rusia: FK Rostov – Akhmat Grozny

Analiza meciuri

FK Rostov – Akhmat Grozny

Doua echipe care au terminat sezonul trecut undeva la mijlocul clasamentului se vor intalni in prima etapa din prima liga rusa. Akhmat a avut cu doua puncte mai mult decat Rostov. In confruntarile directe echipa din Grozny are 3 victorii la rand, ultima data impunandu-se Rostov in luna mai a anului 2016.

FK Rostov

Trebuie sa precizam ca ultima victorie a lui Rostov pe teren propriu in fata rivalilor din Grozny s-a conturat acum 5 ani, asa ca vor da totul pentru un nou triumf pentru suporteri. Antrenorul Karpin a adoptat un stil defensiv echipei, care in sezonul trecut a avut cu doua puncte mai mult fata de echipele din play-out. Din acest motiv a fost activa in perioada transferurilor a adus cativa jucatori noi printre care se numara Logash, Saletros si Hadzikadunic. De aseamenea vor reveni in lot Mirzov si Ezatolahi care au fost imprumutati. Pe lista celor plecati ii enumeram pe Bayramana, Dyadyun, Pliev si Doumbia.

Akhmat Grozny

Oaspetii din Cecenia au terminat la doua puncte distanta sezonul precedent fata de cei din Rostov, la 4 puncte de play-out si tot la aceeasi distanta fata de locurile ce duceau in Europa League. In ultimele 6 confruntari , a bifat 3 victorii si 3 remize cu antrenorul interimar Ledyakh. Rezultatele bune i-au adus o noua intelegere cu conducerea clubului, asa ca va ramane in continuare pe banca tehnica. In perioada de transferuri au parasit echipa Gigolaev, Leo Jaba, Sampaio si Katsaev, iar noile achizitii sunt Doumbi, Gashchenkov si Musalov. Va reveni in lot si Torje care a fost imprumutat.

{{notification_msg}}