Confruntare în Premier League: Bournemouth – Arsenal

Analiza meciuri

Bournemouth – Arsenal

Marti seara se vor juca 3 meciuri din etapa a 20 a, din Premier League. In unul din ele, ocupanta locului 10, Bournemouth o va intalni pe Arsenal, care se afla pe pozitia a 3 a, cu un avantaj de 16 puncte. Ambele au castigat duelurile precedente, Bournemouth a invins-o pe Swansea in deplasare, iar Arsenal s-a impus in fata celor de la Crystal Palace. In ultimele 3 confruntari directe au triumfat jucatorii lui Arsenal.

Bournemouth

Din aceste motive fanii lui Bournemouth isi fac griji inaintea acestui duel. Ultima victorie a dus-o pe o pozitie de la mijlocul clasamentului si in prezent are cu 10 puncte mai mult decat Sunderland, prima echipa din zona retrogradabila. Este posibil ca antrenorul Howe sa mizeze pe o tactica mai ofensiva in meciul de marti seara. In ultima partida jucata acasa, a pierdut cu 3-1 in fata celor de la Southampton, iar inainte tot pe teren propriu a invins-o pe Leicester si Liverpool. Etapa trecuta a castigat cu 3-0 in deplasarea din Swansea. Wilshere nu va putea juca fiindca este imprumutat de la Arsenal, iar Pugh si L.Cook sunt accidentati.

Arsenal

S-a impus acasa in precedentele doua partide, cu 1-0 in fata lui West Bromwich si cu 2-0 in duelul cu Crystal Palace. In felul acesta jucatorii antrenorului Wenger, i-au facut pe fani sa uite de esecurile cu Everton si Manchester City si au ajuns pe locul 3 in clasament, la 9 puncte de liderul Chelsea. Asadar, Arsenal are nevoie de o victorie ca sa ramana in lupta pentru titlu. Antrenorul a anuntat ca va face modificari in primul 11 si ne asteptam sa-i vedem titulari pe: Ramsey, Mustafi, Oxlade-Chamberlain si Coquelin. Pe lista indisponibililor se afla: Debuchy, Cazorla, Welbeck, Ozil, Sanogo si Walcott. 

{{notification_msg}}