Confruntare în La Liga: Villarreal – Getafe

Analiza meciuri

Villarreal – Getafe

Inaintea etapei cu numarul 19, Villarreal se afla pe o pozitie retrogradabila, iar rivala Getafe are cu 8 puncte mai mult si ocupa locul 7. Gazdele vin dupa 5 meciuri fara victorie, perioada in care a bifat mai multe remize, incluzand si disputele din Cupa. Getafe are rezultate variabile, insa trebuie sa amintim ca a castigat primul duel din saisprezecimile Cupei. Ultima confruntare directa de pe acest stadion s-a incheiat cu triumful gazdelor cu scorul de 1-0.

Villarreal

Are emotii in acest sezon si spera sa nu repete dezastrul din 2012, cand a retrogradat in liga secunda. Rezultatele slabe din ultimele 5 etape au dus-o pe un loc din zona fierbinte a clasamentului. A terminat 3 partide la egalitate, dintre care una cu Real Madrid. De aseamenea in Cupa a remizat cu Espanyol. Duelul din etapa trecuta cu Eibar s-a incheiat fara goluri. De la venirea antrenorului Garcia, Villarreal nu a pierdut si acum va face tot posibilul sa obtina o victorie care va creste moralul echipei. Probabil vom vedea o noua tactica mult mai ofensiva.

Getafe

Putem spune ca se vede o relaxare in jocul celor de la Getafe, care se datoreaza si pozitiei ocupate in clasament. Se afla pe locul 7 la finalul turului, la un punct distant de o pozitie care o poate duce in Europa League. A facut un meci foarte bun in etapa trecuta contra liderului Barcelona cu toate ca a pierdut cu 2-1. In Cupa a invins-o cu 1-0 pe Valladolid cu mult noroc, printr-un gol marcat in minutele de prelungire. Getafe are una din cele mai bune aparari din La Liga. Nu-l vom vedea in teren pe D.Suarez, deoarece este suspendat. Antrenorul va miza mai mult pe faza de contraatac, fiindca adversarii vor cauta victoria.

{{notification_msg}}