Confruntare în Champions League: Real Madrid – AS Roma

Analiza meciuri

Real Madrid – AS Roma

In aceasta saptamana vom afla care sunt primele patru echipe care vor fi prezente in sferturile de finala ale Champions League. Putem spune ca probabil una din ele va fi Real Madrid, care a castigat in prima mansa cu 2-0 pe stadionul Olimpico din Roma. Cu siguranta romanii vor lupta pana la fluierul de final si asta va face sa fie un meci interesant pe Santiago Bernabeu.

Real Madrid

Dupa rezultatul de la Roma, madrilenii au obtinut doua victorii spectaculoase in campionat, una din ele in deplasare la Levante cu 3-1, iar cealalta acasa cu Celta, scorul fiind 7-1. Avand in vedere ca in ultimul joc, Ronaldo a reusit sa inscrie de 4 ori, el va fi cel mai mare pericol pentru AS Roma, care de aceasta data ii va avea in atac pe Bale si pe Jese. Acestia au marcat si ei in duelul cu Celta Vigo, chiar daca au intrat in teren pe finalul partidei. Va lipsi Benzema care s-a accidentat acum 3 etape in meciul cu Atletico in care a fost invinsa, infrangere ce a distantat-o pe Real la 12 puncte de liderul Barcelona. Sa adaugam ca antrenorul Zidane ii va inlocui pe mijlocasii Mordic si Kroos cu Kovacic si Casemiro in acest duel.

AS Roma

Si Roma se afla intr-o forma buna, dar ce-i drept va fi greu pentru ea in meciul de pe Santiago Bernabeu, mai ales ca incepe cu un handicap de doua goluri. Dupa infrangerea suferita in mansa tur cu Real Madrid, jucatorii antrenorului Spalleti au obtinut 3 victorii in campionat, inscriind de 12 ori si primind doar doua goluri, ceea ce inseamna ca atacantii romani sunt capabili sa-l invinga pe portarul Realului, Naveas in duelul de marti seara. Dupa 7 victorii consecutive in Serie A, romanii au ajuns pe pozitia a treia la 5 puncte de locul secund ocupat de Napoli si la 8 puncte fata de liderul Juventus, asa ca fanii inca mai spera la castigarea titlului. Totusi sa fim realisti, va fi foarte greu sa reuseasca calificarea in Champions League, chiar daca are un joc bun si a invins-o pe Fiorentina in etapa trecuta cu 4-1. Nu-l vom vedea pe teren in meciul cu Real Madrid pe mijlocasul Rossi si pe fundasul Gyomber, ambii lipsind din cauza accidentarilor.

{{notification_msg}}